Bij Tassenkraam.nl vindt je een groot assortiment tassen. Zo hebben wij veel schouder- en handtassen, shoppers, rugtassen, heuptassen, herentassen, laptoptassen en manden in verschillende maten. We hebben grote tassen voor je werk, maar ook kleine schoudertasjes voor een avondje uit.

Ons assortiment tassen bestaat uit verschillende bekende en wat onbekendere merken. Zo verkopen wij tassen van Nederlandse merken, als Enrico Benetti, Beagles, Old West en DSTRCT. Hillburry komt uit Duitsland en Flora & CO en Mandoline worden in Parijs ingekocht. Voor de laatste trends bezoeken wij de grote handelscentra in Duitsland en Parijs. Zo blijven we goed op de hoogte van wat er ‘hot’ is  en blijven we interessant voor onze klanten.

Het grootste gedeelte van onze tassen collectie is gemaakt van een mooie kwaliteit kunstleer.

Ook hebben we tegenwoordig een uitgebreide collectie in leer. De tassen van de merken Old West en DSTRCT zijn gemaakt van vergelijkbaar soepel ‘gewassen’ leer. Gewassen leer ondergaat als het ware een wassing zo als dat ook gebeurd met jeans. Het leer krijgt hier een sportieve uitstraling van en word bovendien extra soepel.

Hillburry tassen zijn gemaakt van altijd van volnerf rundleer. Bij de gekleurde tassen, zoals bruin, rood en grijs, is het leer geolied, daardoor gaat het leer nog meer leven. Wel krijg je in het geoliede leer makkelijk krasjes, maar die verdwijnen met hetzelfde gemak door warmte of door het leer op te wrijven. Omdat het zwarte leer niet geolied kan worden, gaat daar een luxe-finish laag overheen. Bij de Hillburry tassen wordt niet alleen een hele mooie leersoort gebruikt maar ook de afwerken is van hoge kwaliteit. Zo worden de tassen afgewerkt met YKK-ritsen en Prymm-drukkers.

Op al onze leren tassen krijg je een jaar garantie, dus mocht er iets aan je tas mankeren, dan kun je ons altijd een berichtje sturen dan proberen we het zo snel mogelijk op te lossen.